27 Mayıs 2009 Çarşamba

mail paylaşımı


Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.

Lütfen tepkisiz kalmayalım. Hem mesajı ileterek bilinçlenmeyi sağlayalım, hem de yetkili mercileri bilgilendirerek bu rezilliği durduralım.

Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim.

Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiş tir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum.

Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız.
Durumu düzeltmeye ve yapanları boykota tüm duyarlı Müslüman Kardeşlerimi davet ediyorum.

(Bahsi geçen ayet İhlas Suresinin 3.Ayetidir ve Anlamı: O(Allah) doğurmamıştır, doğurulmamıştır.)


HERKESE MUTLU BİR GÜN DİLERİM :)

yorgun yoğun geçen dünün ardından bugün hafif grip olarak kalkmış bulunmaktayım yine yoğun bir gün öğle sonu samsuna taşınacak komşumuza hem doğumgünü hem gülgüle git oturmasına gidiyoruz:)komik bir cümle evet ama acelem var :)düşünemedim daha mantıklısını siz bulun hatun milleti akşama elti kuşlarla hamam sefası var havzaya yol alacağız ama benimm acilen çarşıya gitmem lazım .dün gelen kargodan çıkan elbiselerden bir ve pantolon çoooook büyük çıktı tabi ben inanamadım genelde hep küçük gelir bana herşey :)hemen iade etmek lazım neyse hiiç üzülmedim hatta mutlu oldum bunda 3 yıl önce küçük gelebilecek elbisenin şimdi büyük gelmesi süper birşey ah ah sözümdeki gibi incecik olsam :)hayali bile güzel be kızlar he dün akşama kadar gelen kargolara kapı açtım 1 zil sakineciğimin postasıydı şaşkın ve hayretler içinde 2. paket lahana kapsuluydu fatmacım kızdı ama artık siperiş vermiş bulundum o sonuca hazırladı en azından :)yaaaaaaa kızma fatmacım valla söz bidaha sorup sipariş vercem :) 3 zil elbiselerin olduğu paketti misafirlerin yanında telef oldum gizlice gidip hepsini denedim valla :)işte böyle bir günü uğurladım ve yeni güne merhaba dedim şimdi dükkan için yemek vakti herkese güzel bir gün diliyorum muhabbetle ve muhammedle kalın .