7 Ağustos 2008 Perşembe

EVLİLİK YILDÖNÜMÜ


Evet bugün eşimle benim evlilik yıldönümümüz 7- 8- 1994 iyiki hayatımdasım canım. iyiki seni tanımışım ve evlenmişim hayatımda olduğun zaman dilimlerine şükrediyorum:)hayatımızdaki evladımız ve yaşamakta olduğumuz hayatı daha nefes alınır yapmaya çalıştığın için teşekürler seni çok seviyorum.ve seninle elele biryaşam diliyorum

GÜZEL BİR AMASYA GEZİSİ :)

Bu gün amasyaya gittik ortaokul arkadaşlarımızla toplandık .Eski günler anıldı.Muhabbet kaldığı yerden devam etmekteydi .30 lu yaşlarında olsada arkadaşların bulunduğu ortam muhabbetin devam ettiğini samimiyetin bozulmadığını ispat etti. yılların geçmişliği üzmedi bu yüzden :)gülerek oturup gülerek ayrıldık ve ilerleyen zamanlarda buluşmak dileğiyle sımsıcak bir virgül koyduk zamana. iyiki tanışmışım dediğimiz arkadaşlıklar kurduğumuz için şükrederk, içten bir sesle ,sevgiyle ve allah sevgisiyle yaşlanmak duasıyla .
Gittiğimiz arkadaşımız birgül,dü oğlu talha beraber gittiğimiz arkadaşlarım halime,kızı bersu dünya tatlsısı zehra oğlu ömer,havva ve bennn .Birgül bize dünya güzeli 2 komşusunu tanıştırdı aysel ve gülay hanım tanıştığımız için çok memnun olduk aynı bizim arkadaşımız gibi can insanlar güzel ve huzurlu sıcacık bir gün yaşadık .muhabetle kalın MUHAMMED le kalın :)